Oferte City Break Barcelona

Oferte City Break Barcelona

alege perioada de călătorie

City Break Noiembrie

790 euro

zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun
2 persoane


City Break Decembrie

950 euro

zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun
2 persoane

City Break Ianuarie

870 euro

zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun
2 persoane

City Break Februarie

850 euro

zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun
2 persoane


City Break Martie

900 euro

zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun
2 persoane

Vezi toate plecările


Plecări săptămânale
din BucureștiÎntrebări frecvente

Rezervările se efecutează direct pe site. Alege hotelul și perioada dorită, setează configurația camerei și verifică tarifele și disponibilitatea. Apoi continuă în pagina de rezervare și plată.

Tarifele și disponibilitatea sunt afișate în timp real. Puteți verfifica perioada dorită pentru un hotel anume sau puteți verifica disponibilitatea pentru o destinație anume și veți vizualiza o listă cu unitățile de cazare disponibile , împreună cu tarifele aferente căutării efectuate, pentru perioada dorită.

Mai sus, sunt propunerile noastre pentru anumite date de călătorie, însă poți modifica perioada călătoriei sau configurația camerei pentru a vizualiza ofertele potrivite pentru tine.

Beneficiezi de serviciile de cazare, bilete de avion Wizz Air (bagaj mic de mână inclus) și transfer aeroport, pentru hotelul și perioada de călătorie rezervată. Opțional, poți adăuga ulterior confirmării rezervării și alte servicii, precum bagaj cală, asigurări călătorie, etc.

Ulterior confirmării rezervării, vei primi pe email în format electronic biletele de avion, voucher hotel și voucher transfer aeroport. Le poți printa sau le poți ține pe telefon pentru a le prezenta la checkin.

Pachetele cu avion (pachete charter) sunt servicii turistice organizate de un Turoperator, in marea lor majoritate pentru sejururi de minim 7 nopți în destinații precum Turcia, Egipt, Tunisia, etc. Pachetele cu avion sunt formate din servicii dependente unul față de altul (hotel, zbor, transfer, bagaje cală). Ofertele de tip City Break, sunt formate din servicii turistice independente, unul față de celălalt. De exemplu: Serviciile de transport sunt independente de serviciile de cazare și nu formează un pachet unitar. Ele sunt tratate separat și nu au o legătură directă între ele.

De ce să alegi City Break Barcelona?

O vacanță de tip city break în Barcelona îți poate oferi de toate.

Barcelona este una dintre cele mai populare destinații din lume. Este locul potrivit pentru orice turist in alegerea unei oferte de city break.

Fie că vrei să admiri grandioasele construcții ale lui Gaudi sau să te bucuri de o experiență multiculturală în vibrantul cartier El Raval, ori ești pasionat de arta culinară și vrei să savurezi numeroasele delicii, precum paella, tapas, empanadas.

În plus, îți oferă și posibilitatea de a experimenta sporturi de apă pe plajele din Barcelona, iar pentru fanii fotbalului, stadionul Camp Nou este un loc obligatoriu.

Ce poți vizita într-un city break în Barcelona

City Break Barcelona

În orice top al atracțiilor din Barcelona, vei găsi Catedrala Sagrada Familia, una dintre cele mai neconvenționale biserici din Europa. Însă, și catedrala gotică La Seu, merită din plin atenția turiștilor.

La Rambla - inima vieții sociale din Barcelona, este cu siguranță o destinație extravangată și plină de culoare.

O plimbare prin grandiosul Parc Güell te va purta într-un spațiu în care marele arhitect Antonio Gaudi a reușit să armonizeze elemente inspirate din natura, într-o gamă largă de culori și forme.

Stadionul Camp Nou este un loc obligatoriu pentru fanii fotbalului, fiind cel mai mare din Europa și al doilea ca mărime din lume.

Muzeul Național de Artă Catalană, găzduit de un palat magnific situat deasupra fântânilor din Montjuic merită cu adevărat, aici fiind expuse opere ale unor mari pictori. Seara, Fântâna Magică din Montjuïc oferă un spectacol superb.

Cartierul La Barceloneta oferă o lungă promenadă înțesată cu palmieri și este conectat cu plaja San Sebastià și cu porturile de agrementn pline de iahturi.

Remarcabil pentru turiști este și Piața Catalunya, un simbol al Barcelonei și unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru întâlniri.