Oferte City Break Barcelona

Oferte City Break

alege destinația dorită

City Break Barcelona


zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun

City Break Praga


zbor, transfer, taxe incluse
5 zile (4 nopți) cu mic dejun

City Break Lisabona


zbor, transfer, taxe incluse
6 zile (5 nopți) cu mic dejun

City Break Nisa


zbor, transfer, taxe incluse
3 zile (2 nopți) cu mic dejun

City Break Roma


zbor, transfer, taxe incluse
4 zile (3 nopți) cu mic dejun

City Break Larnaca


            zbor, transfer, taxe incluse
           5 zile (4 nopți) cu mic dejun


City Break Sicilia


zbor, transfer, taxe incluse
6 zile (5 nopți) cu mic dejun

Vezi și alte destinații


Pachete cu avion în peste 40 de destinații

Întrebări frecvente

Rezervările se efecutează direct pe site. Alege hotelul și perioada dorită, setează configurația camerei și verifică tarifele și disponibilitatea. Apoi continuă în pagina de rezervare și plată.

Tarifele și disponibilitatea sunt afișate în timp real. Puteți verfifica perioada dorită pentru un hotel anume sau puteți verifica disponibilitatea pentru o destinație anume și veți vizualiza o listă cu unitățile de cazare disponibile , împreună cu tarifele aferente căutării efectuate, pentru perioada dorită.

După ce accesezi destinația dorită, vei putea selecta datele călătoriei din calendarul de plecări.

Beneficiezi de serviciile de cazare, bilete de avion Wizz Air (bagaj mic de mână inclus) și transfer aeroport, pentru hotelul și perioada de călătorie rezervată. Opțional, poți adăuga ulterior confirmării rezervării și alte servicii, precum bagaj cală, asigurări călătorie, etc.

Ulterior confirmării rezervării, vei primi pe email în format electronic biletele de avion, voucher hotel și voucher transfer aeroport. Le poți printa sau le poți ține pe telefon pentru a le prezenta la checkin.

Pachetele cu avion (pachete charter) sunt servicii turistice organizate de un Turoperator, in marea lor majoritate pentru sejururi de minim 7 nopți în destinații precum Turcia, Egipt, Tunisia, etc. Pachetele cu avion sunt formate din servicii dependente unul față de altul (hotel, zbor, transfer, bagaje cală). Ofertele de tip City Break, sunt formate din servicii turistice independente, unul față de celălalt. De exemplu: Serviciile de transport sunt independente de serviciile de cazare și nu formează un pachet unitar. Ele sunt tratate separat și nu au o legătură directă între ele.

De ce să alegi o vacanță City Break?

City Break Barcelona

Ofertele de vacanță de tip City Break sunt o alegere minunată pentru o escapadă deoarece oferă o serie de avantaje:

Descoperirea unor locuri noi: Cu o vacanță de tip city break, poți explora orașe noi și captivante. Fiecare oraș are propria sa istorie, cultură și atmosferă, oferindu-ți o experiență unică.

Economie de timp și bani: Dacă ai doar câteva zile libere, un city break este alegerea perfectă. Nu trebuie să petreci mult timp călătorind și poți găsi oferte bune pentru zboruri sau cazare pentru perioade scurte.

Distracție concentrată: Orașele sunt pline de atracții, muzee, restaurante și evenimente culturale. Cu un city break, poți concentra toată distracția și aventura într-un timp mai scurt.

Experiență culturală intensivă: Experimentează cultura locală la maxim. Poți gusta mâncăruri tradiționale, vizita muzee și galerii de artă, și interacționa cu localnicii pentru a înțelege mai bine modul lor de viață.

Flexibilitate: City break-urile sunt flexibile. Poți alege să vizitezi un oraș în funcție de interesele tale personale, fie că iubești istoria, arta, gastronomia sau cumpărăturile.

Oportunitatea de a scăpa de rutină: O escapadă într-un oraș nou te poate scoate din rutina zilnică și poate oferi o pauză binevenită pentru a te relaxa și a te încărca cu energie.

Experiențe memorabile: Fiecare city break poate fi o experiență memorabilă. Orașele au adesea peisaje urbane impresionante, monumente celebre și evenimente speciale pe care le poți include în aventura ta.

Așadar, dacă vrei să faci o escapadă scurtă și interesantă, un city break ar putea fi opțiunea ideală pentru tine!